Nog onduidelijk wat een Flex B.V. precies voor u inhoudt?
Wij geven u graag advies op maat.

Flex-B.V. oprichten

U heeft mooie plannen en wilt zo snel mogelijk een B.V. oprichten. U heeft gehoord van de flex-B.V. en vermoedt dat dit een passende oplossing is voor uw plannen. Een flex-B.V. is hetzelfde als een gewone B.V.. Waarom deze dan anders heet? Dat komt door de wetswijziging uit 2012. Voor die tijd moest u een flink kapitaal voor handen hebben om een B.V. op te richten, €18.000. Deze drempel is verlaagd. U moet nog steeds een startbedragen in uw B.V. storten, maar dit is vooral symbolisch. De reden dat dit toch nodig is, is om te voorkomen dat u persoonlijk aansprakelijk gesteld kunt worden.

Wilt u meer weten over de flex-B.V.? Wij leggen u graag uit wat uw mogelijkheden zijn en hoe wij u daarbij kunnen helpen.


In 5 stappen eenvoudig en snel uw flex-b.v. oprichten

werkwijze

Stap 1

Bepaal of een flex-B.V. daadwerkelijke de beste rechtsvorm is. En kijk ook of er naast een B.V. ook een holding nodig is. Deze tegelijkertijd oprichten bespaart kosten.

werkwijze

Stap 2

Kies een naam, een B.V. moet een unieke naam hebben. Ook wat betreft marketing wilt u een onderscheidende naam. Controleer of uw gewenste naam nog niet in gebruik is.

werkwijze

Stap 3

Bel met een van onze juridische adviseurs. Dit gesprek is vrijblijvend en geeft u meer inzicht.

werkwijze

Stap 4

Naast de doelstellingen die u als ondernemer heeft, zijn er ook doelstellingen in de statuten nodig, de statutaire doelstellingen. Zorg voor voldoende ondernemingsruimte in die doelstellingen.

werkwijze

Stap 5

Van der Reijt & Reijenga Netwerk Notarissen zorgt voor een aandeelhoudersregister en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Naast een KVK- en vestigingsnummer krijgt u ook een RSIN-nummer toegekend.


Kosten flex-B.V. oprichten

Een bedrijf oprichten kan veel kosten met zich meebrengen. Wij zorgen ervoor dat de juridische kosten zeer beperkt en overzichtelijk zijn.

B.V. Oprichten Neem contact op voor een offerte
Inschrijving + uittreksel KvK Inclusief
Persoonlijk advies notaris
Direct conceptakte
Alle benodigde contracten
Onbeperkt telefonisch adviesDe eerste van Nederland   
Achterhoekse nuchterheid   
Goede prijs/kwaliteit   
Persoonlijk contact