Nog onduidelijk wat een Flex BV precies voor u inhoud?
Wij geven u graag advies op maat.

Flex BV oprichten tijdelijk voor slechts € 325, - excl. BTW

Wilt u een Flex BV oprichten? BV4u.nl helpt u snel en goedkoop.

De kosten van de oprichting

Wij helpen u graag in de oprichting van uw Flex BV. Bij BV4u.nl kan dat heel voordelig. Omdat u bij BV4u.nl alleen de notariskosten betaalt, berekenen wij u tijdelijk slechts € 325.-. 

Wij maken dan een aandeelhoudersregister voor u en wij verzorgen de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Naast een KVK- en vestigingsnummer krijgt u ook een RISN-nummer toegekend. 

Dit bedrag is lager dan bij veel andere notarissen. Wilt u snel een Flex BV oprichten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Flex BV oprichten? Neem op tijd contact met ons op

Wij raden u aan om contact met ons op te nemen, zodra u besloten heeft om een BV op te zetten. 

Een gesprek brengt geen verplichtingen met zich mee. 

Maar wij kunnen wel met u meedenken en u adviseren. Mocht u de oprichting willen doorzetten, dan zal dit gesprek u helpen. Wij kunnen alles dan vlot en efficiënt voor u in orde maken. 

Neem contact op met Pieter Reijenga of één van zijn secretaresses. Het telefoonnummer is 0314-662045.

Wil u een Flex BV oprichten en heeft u daarvoor een andere adviseur nodig? Bijvoorbeeld een fiscaal adviseur of een accountant? Maak dan gebruik van ons netwerk om een goede en betrouwbare specialist te vinden. 

Wat is een Flex BV?

Een Flex BV is hetzelfde als een gewone BV. 

In 2012 is de wet aangepast. In deze nieuwe Wet Vereenvoudiging en Flexibilisering BV-recht zijn veel regels eenvoudiger geworden. Bovendien is het nu mogelijk om meer zaken te regelen in de statuten van een BV. 

Door de vereenvoudiging van de wet heeft men het tegenwoordig over ‘een Flex BV oprichten’. Maar dat betekent hetzelfde als de oprichting van een gewone BV. 

Waarom zou u een Flex BV oprichten? 

Als u net begint met uw eigen bedrijf, dan zijn de risico’s en eventuele schadeposten meestal te overzien. Maar naarmate uw bedrijf groeit, nemen kosten en risico’s toe. Durft u het aan om hoofdelijk aansprakelijk te blijven? 

In een Flex BV kunt u niet meer persoonlijk worden aangesproken op schulden. Veel groeiende ondernemers kiezen er daarom voor om een BV op te richten. 

Ook om fiscale redenen willen zakenmensen een Flex BV oprichten. Er zijn nogal wat belastingvoordelen verbonden aan een besloten vennootschap. 

Wij vertellen u er graag meer over. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op. Dat kan via onderstaande buttons.