Heeft u specifieke eisen en wensen voor de NV oprichting?
Geen probleem! Wij geven u graag advies op maat.

Nv oprichten

NV oprichten voor slechts € 375, - excl. BTW

Wilt u een NV oprichten? BV4u.nl regelt het snel en goedkoop

Kosten NV oprichten

Zoekt u een notaris die zeer goedkoop en snel een akte van oprichting van een NV voor u opmaakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij berekenen u slechts € 375, - . Dat is goedkoper dan veel andere notarissen, want wij brengen alleen de notariskosten in rekening.

Voor dit bedrag:

  • - Maken wij het aandeelhoudersregister op
  • - Schrijven wij u in bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel
  • - Krijgt u een KvK- en vestigingsnummer toegekend, en sinds kort ook een RISN-nummer.

Neem contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak

NV oprichten: betrek ons erbij vanaf het begin 

De beslissing om een NV op te richten wordt meestal niet lichtzinnig genomen. Als u de oprichting van een naamloos vennootschap overweegt, betrek ons er dan al vanaf het begin bij. Dit kan geheel vrijblijvend

Wij denken graag met u mee, beantwoorden uw vragen en voorzien u van advies. Zo weet u dat u de juiste beslissingen neemt.

Bovendien kunnen wij ons netwerk aanwenden en u desgewenst in contact brengen met andere adviseurs, zoals een fiscalist of een accountant. 

Tegen de tijd dat u er klaar voor bent, kunnen we uw NV oprichten op een snelle en efficiënte manier. 

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0314-662045. Wacht niet te lang en maak een afspraak met Pieter Reijenga of één van zijn secretaresses!

Waarom een NV oprichten? 

NV staat voor naamloos vennootschap. Net zoals bij een BV, een besloten vennootschap, bent u niet hoofdelijk aansprakelijk voor eventuele schulden. 

Daarnaast worden in beide soorten rechtsvormen aandelen op naam uitgegeven. Maar anders dan een BV, kent een NV ook aandelen die vrij te verhandelen zijn op de beurs. Hiermee kunt u investeerders aantrekken. 

Een BV kent eigen geen minimum inleg meer. Maar wilt u een NV oprichten, dan zult u minimum aandelenkapitaal van € 45.000, - moeten meebrengen.

Veel ondernemers zien deze inleg als een bewijs dat zij geen startende ondernemer meer zijn. Met die investering laat u zien dat het u menens is. En dat u een goede businesspartner bent. 

In een NV kunt u bestuurstaken verdelen. Bovendien hoeft u geen uitkeringstest meer te laten doen door een accountant. Dit scheelt u in accountantskosten, en het scheelt u veel tijd.

Hebt u een BV, maar wilt u die laten omzetten naar een NV? Daarvoor is een statutenwijziging en een accountantsverklaring nodig. 

Wilt u meer informatie over het omzetten van een BV naar een NV? Of wilt u een NV oprichten? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.