Over ons

Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen

Deze website is een onderdeel van Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen. Onze (kandidaat)notarissen adviseren in allerhande situaties en zorgen dat alles juridisch gezien in orde is. Bij Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen richten onze (kandidaat)notarissen en juridisch adviseurs zich specifiek op ondernemingen.

Wij geloven in direct contact met de ondernemer en eenvoudige structuren waarin wij u optimaal kunnen ondersteunen. Expertise is de basis en dankzij ruimschootse ervaring werken we kostenefficiënt en snel, zonder in te leveren op nauwkeurigheid. We schakelen graag met ondernemers, want we kennen hun wereld en we zijn bekend met de verschillende mogelijkheden, uitdagingen en oplossingen.

Goed advies geven is waardevol. Wij begrijpen echter dat er ook een match moet zijn. Een eerste gesprek is dan ook altijd vrijblijvend, op basis van duidelijke afspraken en wederzijds vertrouwen kunnen we vervolgens uw onderneming verder helpen.

Integriteit

Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen staat voor betrouwbaarheid en integriteit. Wij zorgen altijd voor cliëntonderzoek, waarbij er getoetst wordt volgens de strenge Wwft, de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme.

De voordelen

Omdat wij volgens een duidelijke structuur werken, kunnen we tijd en daarmee kosten besparen. Die besparing wordt doorgerekend aan u, dus de tarieven zijn voordelig. Net als de doorlooptijden. Overigens betekent de structuur niet dat we enkel standaardmogelijkheden opvangen, juist de uitzonderingen zijn goed op te pakken door ons bestaande stramien.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.De eerste van Nederland   
Achterhoekse nuchterheid   
Goede prijs/kwaliteit   
Persoonlijk contact