Statuten wijzigen, voor uw B.V.?
Geen probleem! alle prijzen zijn all-in!

Statutenwijziging

Wijzigen er zaken bij de rechtspersoon en is er daarom een statutenwijziging nodig? In de statuten liggen primaire doelen en afspraken van de B.V. vast, zoals naam, de doelomschrijving en de verdeling van de winst tussen de aandeelhouders. Het wijzigen van deze gegevens dient notarieel ge gebeuren. Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen heeft als streven om ondernemers hierbij integer en deskundig te helpen.

In de statuten liggen de primaire doelen en afspraken van de onderneming vast, zoals de naam, de focus, de aandeelhouders en de winstverdeling. Wijziging van deze beschrijving moet via de notaris verlopen. Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen regelt alles voor u, van voorbereiding tot aan notariële handeling, waardoor u zich kan richten op uw onderneming.

Advies en meedenken

Het is prettig als u ons al in een vroeg stadium betrekt, zo kunnen wij u bijstaan met advies. Een eerste telefoongesprek is vrijblijvend, u krijgt tijd om uw vragen te stellen en te bekijken of wij uw match zijn. Uiteindelijk is prettig zakendoen altijd een mix van feiten en vertrouwen.


In 5 stappen eenvoudig en snel uw statutenwijziging

werkwijze

Stap 1

Inzichtelijk maken wat u wilt wijzigen en wat de gevolgen zijn, is de eerste stap.
Wij gaan in deze fase al graag met u in gesprek.

werkwijze

stap 2

Wij hebben enkele documenten van u nodig om in orde te maken en in te leveren bij onze notaris. Het gaat om:

  • Origineel aandeelhoudersregister
  • Kopie oprichtingsakte
  • Kopie van uw legitimatie

werkwijze

Stap 3

De stukken worden samen met het wijzigingsvoorstel en een overzicht van de betrokken partijen ingediend bij de notaris.

werkwijze

Stap 4

Er wordt een conceptakte opgesteld met bijbehorende notulen van de vergadering van aandeelhouders. Indien u met het concept en de notulen akkoord gaat, kan er een afspraak worden gemaakt voor ondertekening.

werkwijze

Stap 5

Dit proces wordt uiteraard geheel begeleid door Van der Reijt & Reijenga Netwerk Notarissen en uiteindelijk zorgen wij ook voor het bijwerken van het aandeelhoudersregister en het laten verwerken van de wijzigingen bij de Kamer van Koophandel.


Kosten statutenwijziging

Wij vinden het belangrijk dat u zich kunt richten op uw business en dat allerhande juridische zaken snel, professioneel en voordelig geregeld kunnen worden.

Kosten statutenwijziging neem contact op voor een offerte
Inschrijving + uittreksel KvK Inclusief
Persoonlijk advies notaris
Direct conceptakte
Alle benodigde contracten
Onbeperkt telefonisch adviesDe eerste van Nederland   
Achterhoekse nuchterheid   
Goede prijs/kwaliteit   
Persoonlijk contact